KUŞADASI BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN KASAPLARA DENETİM

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan kasaplara denetimlerini sürdürüyor.

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belediyede görevli Gıda Mühendisi eşliğinde et ve et ürünleri satışı yapan kasaplara yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Yapılan denetimlerde satılan ürünlerin sertifikaları, mühürleri, paketli ürünlerin gramajları, işletmelerin ve çalışanların hijyen kurallarına uygunluğu, yangın tüpleri, ecza dolapları, ruhsat ve evrakları kontrol edilerek soğuk hava depoları ve mutfak bölümleri denetleniyor. Uyulması gereken kurallar hakkında işletmecileri bilgilendiren zabıta ekipleri, eksik evraklar konusunda ise mevzuatlar doğrultusunda yasal işlem yapıyor.

Gıda Mühendisi Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü
ÖMER GÜNEL